Josper peci na cumur
Josper španske peći na ćumur za pripremu stekova, t-bone stekova, ribeye stekova, burgera, krupne ribe, grilovanog povrća i još mnogih gastronomskih specijaliteta.
Josper pecnice su svojevrsna kombinacija roštilja i peći. One imaju ventile koji kontrolišu temperaturu tokom procesa pečenja, tako da meso ostaje sočno i nakon termičke obrade. Visoka, ravnomjerna i konstantna temperatura unutar pecnice omogucava da se svi sokovi i ukusi zadrzavaju u hrani, sto mesu, ribi i povrću pripremljenoj u Josper peci daje jedinstven ukus.
Karakteristike:
Model JOSPER HJX45L
Karakteristike:
- proizvodnja na sat: prosječno 90 kg
- radna temperatura: 300 ºC do 350 ºC
- kapacitet : 2xGN1/1
- mjerač temperature na vratima
- na zatvorenom postolju
- potrošnja ćumura : 12-15 kg na dan
- u cijenu ukljuceni opcioni dodaci: inox-na zaštita od pozara(filter krupnih čestica)
- plamenopropusni filter
- dimenzije: 934 x 720 x 187h mm
- ekvivalent snage: 4,5 kW
- isporučuje se sa hvataljkom, četkom za čišćenje, žaračem i lopaticom za pepeo
Mnogo je kopija - samo je jedan original!
Preuzmi katalog:
Josper_peci_na_cumur.pdf
Josper_raspolozivi_modeli
Josper_uputstva_za_instalaciju
Josper_prednosti_originala_u_odnosu_na_kopije
Pogledaj video: