Josper peci na cumur

Josper španske peći na ćumur za pripremu stekova, t-bone stekova, ribeye stekova, burgera, krupne ribe, grilovanog povrća i još mnogih gastronomskih specijaliteta. 

 Pošalji upit za cijenu

Josper pecnice su svojevrsna kombinacija roštilja i peći. One imaju ventile koji kontrolišu temperaturu tokom procesa pečenja, tako da meso ostaje sočno i nakon termičke obrade. Visoka, ravnomjerna i konstantna temperatura unutar pecnice omogucava da se svi sokovi i ukusi zadrzavaju u hrani, sto mesu, ribi i povrću pripremljenoj u Josper peci daje jedinstven ukus.

Karakteristike:

- 100% na ugalj
- Jedinstven dizajn roštilja
- Više nivoa grilovanja
- Fleksibilne i robusne, jednostavne za upotrebu, sa vratima koja se otvaraju sa prednje strane.
- Kontrola tempwrature preko ventilacionog sistema.

Model JOSPER HJX45L

Karakteristike:
- proizvodnja na sat: prosječno 90 kg
- radna temperatura: 300 ºC do 350 ºC
- kapacitet : 2xGN1/1
- mjerač temperature na vratima
- na zatvorenom postolju
- potrošnja ćumura : 12-15 kg na dan
- u cijenu ukljuceni opcioni dodaci: inox-na zaštita od pozara(filter krupnih čestica)
- plamenopropusni filter
- dimenzije: 934 x 720 x 187h mm
- ekvivalent snage: 4,5 kW
- isporučuje se sa hvataljkom, četkom za čišćenje, žaračem i lopaticom za pepeo

 Pošalji upit za cijenu

 


Mnogo je kopija - samo je jedan original!

 



Preuzmi katalog:


Josper_peci_na_cumur.pdf

Josper_raspolozivi_modeli

Josper_uputstva_za_instalaciju

Josper_prednosti_originala_u_odnosu_na_kopije


Pogledaj video: